Επιστρέφει ο Μαύρος Ιππότης

Νέα ιστορία από τον Μάρκο Ρότα

Από ότι μάθαμε μέσα από μια εικόνα που ανέβηκε στην ομάδα των φαν του Ντον Ρόσα στο facebook στο επόμενο τεύχος του Kalle Anka & Co επιστρέφει ο Αρπέν Λουσέν! Η νέα ιστορία είναι σχεδιασμένη από τον Μάρκο Ρότα και σε σενάριο του Λαρς Λαρσεν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο της.

Παραπάνω το preview για το τεύχος με την ιστορία!

Όπως φαίνεται στην εικόνα ο Αρπέν Λουσέν εμφανίζεται ως ο Μαύρος Διαρρήκτης και αναπολεί ένα σημαντικό καρέ που δείχνει τι συνέβη την τελευταία φορά που είδαμε την πανοπλία του. Συγκεκριμένα λέει (απαντώντας τον τίτλο που του δίνουν ως ο Θρυλικός Αρπέν Λουσέν):

Ο ίδιος κύριε Anka! Ο Μαύρος Ιππότης περιμένει ακόμα να απελευθερωθεί από τα δεσμά του για να πέσει στο έδαφος…

Πότε είδαμε για τελευταία φορά τον Αρπέν Λουσέν;

Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα τον είδαμε για τελευταία φορά στην ιστορία Ο Μαύρος Ιππότης Ξαναχτυπά! όπου είχε κάνει την επιστροφή του και ως ο Μαύρος Διαρρήκτης που είναι ένας πολύ επικίνδυνος κλέφτης αλλά και τελικά επανήλθε ως Μαύρος Ιππότης. Παρόλα αυτά στο τέλος της ιστορίας όχι μόνο έχασε πάλι την επικίνδυνη πανοπλία του αλλά και μας άφηνε και υπονοούμενα για μια νέα επιστροφή.

Ένα αναμενόμενο σίκουελ

Μια συνέχεια της ιστορίας του Μαύρο Ιππότη είναι κάτι που αναμένω προσωπικά από το 2006/2007 που είχα διαβάσει το διπλό ΚΟΜΙΞ #222! Οπότε αναμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την ιστορία του Ρότα και να δω τι έχουν σκεφτεί για τον χαρακτήρα. Ήδη μου αρέσει πολύ το εξώφυλλο καθώς προσδίδει φόβο. Ο Αρπέν Λουσέν είναι ένας χαρακτήρας που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο Ρόσα και είναι ένας από τους πιο δύσκολους εχθρούς του Σκρουτζ. Στην ΚΟΜΙΞ Wiki είχαμε γράψει προς το τέλους του άρθρου ότι μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψει ο χαρακτήρας. Να που θα γίνει τελικά!

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε πολύ τον Ted Johansson που μας έδωσε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε την εικόνα του για το άρθρο μας 🙂