Μίκυ Μάους

Πριν πάμε στις εκδόσεις να πούμε ότι το ημερολόγιο ενημερώθηκε εμφανισιακά και πλέον δείχνει και τον αριθμό των τευχών. Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με το τελευταίο μέρος της ιστορίας του Φάντομ Ντακ, «Το Χρονικό μιας Επιστροφής» με ένα πολύ ωραίο εξώφυλλο από τον Λορέντζο Παστροβίκιο! Το δεύτερο τεύχος του μήνα έχει την ιστορία «Το Τέλειο Ζευγάρι» ως κεντρική για τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά έχει ως δευτερεύουσα την ιστορία «Τζένυ ή Γκόλντυ» που και την θεωρώ καλύτερη. Ακόμα, έχει ένα πολύ ωραίο εξώφυλλο σε αντίθεση με αυτό που μπήκε στο τεύχος το οποίο είναι ανατύπωση του εξωφύλλου που είχε μπει στο Μίκυ Μάους #2430.

Το Μίκυ Μάους #349 έχει την ιστορία «Από το Θρανίο στην Έδρα» μια ιστορία με τον Τζιμ τον Τρομερό… Δυστυχώς ακόμα δεν έχει βγει το εξώφυλλο για το τεύχος 350… Οπότε δεν ξέρουμε ποια ιστορία θα έχει το τεύχος. Από ότι φαίνεται το  τεύχος θα έχει την ιστορία Η Λέσχη Φον Ντρεηκ που είναι παρωδία του The Pickwick Papers.

Συνοψίζοντας για το Μίκυ Μαους

Γενικά ένας σχετικά αδιάφορος μήνας θα λέγαμε δίχως να έχει κάποιο θέμα. Μας είχε καλομάθει το Μίκυ Μάους τον τελευταίο καιρό. Ας ελπίσουμε ο επόμενος μήνας να είναι καλύτερος.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Ντόναλντ #80 θα έχει ως κεντρική το «Η Μάρβελ Ντακ Επιστρέφει» (Δανέζικη ιστορία που δεν έχει σχέση με την Ιταλική που έχουμε δει στο Μίκυ Μάους). Το Super Μίκυ #66 έχει την ιστορία «Επιχείρηση Κλωνοποίησης».

ΚΟΜΙΞ

Τι να πούμε πια για αυτό το περιοδικό… Στο ΚΟΜΙΞ #80 επιστρέφει… ο Μπαρκς με την ιστορία «Η Απαγορευμένη Κοιλάδα» που έχει βγει στην Ελλάδα ήδη 5 φορές!!! Μάλιστα η συγκεκριμένη ιστορία ήταν κεντρική ιστορία του τόμου 13 της Μεγάλης Βιβλιοθήκης του Μπαρκς (Νέας Ακτίνας και Καθημερινής) και είχε δικό της εξώφυλλο. Από ότι φαίνεται θα ξεκινήσουν και πάλι τον Μπαρκς ενώ υπάρχει ακόμα η Βιβλιοθήκη του στα βιβλιοπωλεία. Θα σιγουρευτούμε κοιτώντας την διαφήμιση του επόμενου τεύχους. Θα μιλήσουμε περισσότερο σε νέο άρθρο για το ΚΟΜΙΞ αλλά ένα είναι μάλλον σίγουρο. Το μέλλον αυτού του περιοδικού δεν διαγράφεται φωτεινό 🙁