O δέκατος τρίτος τόμος της σειράς Μεγάλες Ιστορίες Disney ή όπως αλλιώς την λέμε της Βιβλιοθήκης Σκάρπα έρχεται την Κυριακή 19 Αυγούστου. Παρακάτω σας δίνουμε την διαφήμιση/βίντεο της Καθημερινής για αυτόν.

Επειδή η Καθημερινή στο facebook δεν έβαλε το βίντεο αυτή τη φορά δεν μπορούμε να βάλουμε τον σύνδεσμο. Όμως βρήκαμε διαφήμιση για τον τόμο στην τηλεόραση και έτσι βγάλαμε από εκεί κάποιες εικόνες και μάθαμε πληροφορίες για τον τόμο 😉

ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ DISNEY – ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΣΚΑΡΠΑ

Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney έρχονται ξανά στην Καθημερινή για ένα αξέχαστο Καλοκαίρι!

Από ότι φαίνεται στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε ελάχιστα πως φαίνονται τα εξώφυλλα των υπόλοιπων τόμων.

Οι ιστορίες του τόμου

Η ιστορία  Το Κυνήγι της Γραφομηχανής αποτελεί κεντρική ιστορία του δέκατου τρίτου τόμου. Έχει δημοσιευτεί στη χώρα μας 3 φορές, 2 στο Μίκυ Μάους και μια στα Κλασσικά. Η ιστορία αυτή όμως είναι από τον όγδοο Ιταλικό τόμο αλλά όπως είδαμε και στον προηγούμενο τόμο όπου είχαμε ιστορίες και από τον έβδομο και τον όγδοο. Από ότι βλέπουμε το ίδιο θα έχουμε και σε αυτόν τον τόμο. Κανονικό ανακάτεμα. Από το βίντεο φαίνεται ότι θα έχει τις εξής ιστορίες:

Γενικά

Με τα παραπάνω ο δέκατος τρίτος τόμος έχει σύνολο 104 σελίδες (όσον αφορά τις ιστορίες). Άρα υποθέτω ότι θα έχουμε 2 ιστορίες ακόμα. Όσο για τις συνοδευτικές του βίντεο είναι από τον έβδομο και τον όγδοο τόμο, με την πρώτη την Πλούσια Γόησσα να έχει μπει 2 φορές στο Μίκυ Μάους και μια στα Κλασσικά ενώ η άλλη ιστορία έχει μπει 3 φορές στο Μίκυ Μάους!

Παρακάτω εικόνες για τις ιστορίες που δείχνει το βίντεο: