O δέκατος τόμος της σειράς Μεγάλες Ιστορίες Disney ή όπως αλλιώς την λέμε της Βιβλιοθήκης Σκάρπα έρχεται την Κυριακή 5 Αυγόστου. Διαφήμιση/βίντεο της Καθημερινής για αυτόν.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ DISNEY – ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΣΚΑΡΠΑ

Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney έρχονται ξανά στην Καθημερινή για ένα αξέχαστο Καλοκαίρι!

Από ότι φαίνεται στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε ελάχιστα πως φαίνονται τα εξώφυλλα των υπόλοιπων τόμων.

Οι ιστορίες του τόμου

Η ιστορία Η Αιώνια Φλόγα της Καλχόα αποτελεί την κεντρική ιστορία του ενδέκατου τόμου. Στην Ελλάδα έχει μπει 3 φορές στο Μίκυ Μάους και 1 στα Κλασσικά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ιστορίες αφού πλέον γνωρίζουμε ποιες μπήκαν στον δέκατο τόμο θα είναι οι υπόλοιπες του έκτου Ιταλικού τόμου. Αυτό φαίνεται και από το βίντεο και άρα θα έχει τις εξής ιστορίες:

Γενικά

Με τα παραπάνω ο ενδέκατος τόμος έχει σύνολο 156 σελίδες. Άρα μένει άνετα χώρος και για κανένα επιπλέον άρθρο πέρα από αυτά που μπαίνουν στην αρχή κάθε ιστορίας Άρθρα όπως αυτό του οποίου την πρώτη σελίδα την είδαμε στον προηγούμενο τόμο. Ο δωδέκατος τόμος του οποίου το εξώφυλλο φαίνεται λίγο στο βίντεο θα έχει ως κεντρική την ιστορία Τα Έλατα των Ιμαλαΐων όπως είχαμε πει και σε πιο παλιό άρθρο.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την κριτική για τον όγδοο τόμο.

Παρακάτω εικόνες για τις ιστορίες που δείχνει το βίντεο (δείχνει 2 φορές την ιστορία Ο Γίγαντας της Διαφήμισης διότι έχει 2 μέρη):