Και ναι η Καθημερινή μας κάνει την έκπληξη παιδιά για άλλη μια φορά! Το νέο Editor’s Choice δεν θα είναι ένα αλλά πολλά! Συγκεκριμένα, θα έχουμε 10 τεύχη (όπως φαίνεται από την παραπάνω διαφήμιση) μάλλον 340 σελίδων όσο η Ιταλική έκδοση, Le più belle storie Disney 🙂 Στο Inducks η Ιταλική έκδοση.

Πρόκειται για συλλογή Ιταλικών ιστοριών που έχουν κάποιο θέμα ανά τεύχος όπως η μυθολογία, τα γουέστερν, τους εξωγήινους. Συγκεντρωμένες ιστορίες κάθε είδους. Το πρώτο τεύχος που θα δούμε την άλλη βδομάδα θα έχει σχέση με την μυθολογία. Το επόμενο με τους εξωγήινους. Από, τους 37 τόμους που έχει βγάλει η Ιταλική έκδοση εμείς θα δούμε 10. Οπότε μιλάμε για επιλογή τόμων. Άρα μιλάμε για νέα σειρά που όπως λέει ο τίτλος του άρθρου θα έχει όνομα Κλασική Βιβλιοθήκη Disney.

Προσωπικά ποτέ δεν πίστευα σε κάποια τέτοια εξέλιξη. Ειδικά για το Editor’s Choice που αλλιώς το είχαμε συνηθίσει. Εννοείται πως θα υποστηρίξω την κίνηση με τα χίλια. Ανατροπή λοιπόν και αρχίζουμε όμορφα το 2018 με νέα τομάκια κυρίες και κύριοι. Ο πρώτος τόμος (που εάν είναι ακριβώς όπως στην Ιταλική έκδοση) θα έχει δυο αδημοσίευτες ιστορίες. Οφείλω να πω ότι φαίνονται ωραίοι οι τόμοι στη διαφήμιση. Για οτιδήποτε νεότερο θα φτιάξουμε νέο άρθρο.

Εκτάκτως Σάββατο 6 Ιανουαρίου ο πρώτος τόμος.