Η Αυτοκρατορία του Πάγου στο Μίκυ Μάους!!!

Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, στο Μίκυ Μάους #181 διαβάσαμε την ιστορία Ο Θείος από την Αμερική. Την Παρασκευή που έρχεται θα δούμε στο τεύχος 182 την επιστροφή του Μαντ Δόκτωρ, με την ιστορία . Όμως αυτό που είναι πραγματικά το δώρο έκπληξη του μήνα αρχίζει από το Μίκυ Μάους #183 στις 15 Δεκέμβρη! Συγκεκριμένα, επιτέλους θα διαβάσουμε στα ελληνικά την ιστορία του Κάστυ, Η Αυτοκρατορία του Πάγου. Πρόκειται για ιστορία 104 σελίδων που έχει και μια ξεχωριστή εισαγωγή 5 σελίδων άρα μιλάμε για συνολικά 109 σελίδες. Η ιστορία του Κάστυ, χωρισμένη σε 3 μέρη στην Ιταλία μπήκε σε 2 τεύχη. Τελικά, εμείς εδώ θα την δούμε σε 3 τεύχη!

Οπότε έτσι άλλη μια από τις τοπ 10 Ιταλικές ιστορίες που είχαμε πει (η τοπ 2 κιόλας!) στο άρθρο του καλοκαιριού δημοσιεύεται στη χώρα μας.  Λέτε να μας διαβάζει ο Disney Editor; Πραγματικά θα πω κρίμα που δεν μπαίνει στο ΚΟΜΙΞ. Ελπίζω να έχουμε τουλάχιστον κάποιο άρθρο για αυτήν στο Μίκυ Μάους. Το Μίκυ Μάους #184 έχει το Χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο που θα έχει και το Uncle Scrooge #33 της IDW φέτος ως εναλλακτικό. (συγκεκριμένα αυτό με το πράσινο φόντο)

Το Μίκυ Μάους έχει το εξώφυλλο που είχε το Topolino #3084 για την αλλαγή του χρόνου το 2015. Εκεί θα έχουμε το τρίτο μέρος της Αυτοκρατορίας των Πάγων και ίσως δούμε και μια ιστορία με τον Πράκτορα Ντακ. Πολύ όμορφα θα τελειώσει ο χρόνος για το Μίκυ Μάους.  Για άλλη μια φορά το Μίκυ Μάους είναι η καλύτερη έκδοση της Καθημερινής μακράν. Με τον Δεκέμβριο να μας χαρίζει μια ιστορία που αναμένουμε εδώ και πολύ καιρό αλλά και τη δεύτερη ιστορία του Μικαλμπάνο και καλές συμπληρωματικές. Δυνατά τεύχη με ωραίες επιλογές ιστοριών.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Ντόναλντ έχει όμορφο Χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο και μάλλον θα έχει μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Καβατσάνο. Όσον αφορά το ΚΟΜΙΞ δεν υπάρχει κάποια έκπληξη ως προς το τεύχος του Δεκέμβρη, γιατί όλοι ξέρουμε ποια θα είναι η ιστορία πια και δεν θα συνάδει όπως πέρσι με το κλίμα των εορτών. Το Super Μίκυ μου φαίνεται  ωραίο για αγορά και είναι σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα όπως πρέπει.