Επιστρέφει ο Φάντομ Ντακ (Duck Avenger) της Idw;

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τελικά από ότι φαίνεται το προσωρινά που έλεγε η IDW για την διακοπή του Duck Avenger μάλλον είναι αλήθεια! Η εικόνα που βλέπετε παραπάνω έχει παρθεί από το Amazon όπου στο συγκεκριμένη σελίδα αλλά και στο bookdepository υπάρχει μια νέα έκδοση σχετική με τον Φάντομ Ντακ των Νέων Περιπετειών. Αυτή η έκδοση είναι 0 τόμος (ο τρίτος) με το μαλακό εξώφυλλο που έβγαζε η εταιρία όταν ολοκλήρωνε κάποια τεύχη της σειρά και έβαζε 3 εκεί μαζεμένα.Άρα από ότι φαίνεται το καλοκαίρι του 2018 (συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου) επιστρέφει η σειρά αλλά θα είναι σε τόμους. Από το να μην κυκλοφορεί καθόλου θεωρώ καλή αυτήν την κίνηση. Ίσως έτσι φτάσουν μέχρι το τέλος εάν πάνε όλα καλά αλλά θα αργήσουν μέχρι να φτάσουν ως εκεί. Να πω πως δεν περίμενα να συνεχιστεί η σειρά καθόλου οπότε ξαφνιάστηκα με το νέο αυτό. Ο τόμος θα έχει 220 σελίδες, ISBN το 978-1684052950 και μάλλον αφού θα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν θα έχει τις ιστορίες:

Πάντως, περίληψη του Amazon/Bookdepository λέει

Εδώ είναι περισσότερες από τις κοσμοφημισμένες sci-fi ιστορίες που οι φαν του Ντόναλντ Ντακ θέλουν περισσότερο, κάνοντας το ντεμπούτο τους στην Νότια Αμερική μέσα από αυτό το βιβλίο.

Οπότε, σίγουρα μιλάμε για νέες (για την Αμερική) ιστορίες. Τέλος να πούμε ότι η τιμή θα είναι γύρω στα 20 ευρώ.

2 Σχόλια

  1. Περίεργο. Η μόνη πληροφόρηση, που έχουμε, είναι από αυτές τις προαναγγελίες, με το γενικού τύπου εξώφυλλο και όχι μακέτα του πραγματικού εξωφύλλου. Αν όντως πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, θα μου φαινόταν περίεργο να κυκλοφορούσαν οι τόμοι χωρίς τα αντίστοιχα τεύχη. Μπορεί, βέβαια, οι τόμοι να πούλησαν περισσότερο απ’ ό,τι τα μεμονωμένα τεύχη, με την αμερικανική αγορά να έχει δηλώσει έτσι ότι προτιμά τον Φάντομ Ντακ σε graphic novels και όχι σε κόμικς.

    Εν τω μεταξύ, η κυκλοφορία δύο από τους τρεις τίτλους τού Νοεμβρίου (DuckTales και Donald & MIckey Treasure Archipelago) μετατέθηκε για το τέλος τού Δεκεμβρίου, πράγμα που δεν προμηνύει καλά μαντάτα για τα κόμικς τής Ντίσνεϋ στην Αμερική Θα ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός όσον αφορά στην κυκλοφορία νέων τίτλων, όταν οι υπάρχοντες αντιμετωπίζουν προβλήματα

    • Δεν θα διαφωνήσω αλλά έχουμε μέχρι και περίληψη για το τι θα περιέχει ο τόμος, Isbn κλπ Γενικά η Idw έχει μια συνήθεια στο να αλλάζει τις ημερομηνίες για κάποια περιοδικά…

Απάντηση