Βιβλιοθήκη Σκάρπα: Βίντεο για τον Τρίτο τόμο & Συμπεράσματα

Ποιες ιστορίες θα έχουμε στον τρίτο τόμο;

Ο τρίτος τόμος της Βιβλιοθήκης Σκάρπα βγαίνει την Κυριακή 13 Αυγούστου. Παρακάτω σας δίνουμε την διαφήμιση/βίντεο της Καθημερινής.

Νέες Πληροφορίες

Συμπέρασμα

Λοιπόν… Με τις επιλογές της Καθημερινής δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη… Αφού έβαλαν ιστορία σε σενάριο του Μαρτίνα τότε γιατί δεν έβαλαν και ιστορίες από τον πρώτο τόμο; Πέρα από Το Μυστήριο των Παστών Γαρίδων που θα δούμε στον τέταρτο τόμο δεν έχει προς στιγμής μπει καμία από τον πρώτο. Πολύ ανακατεμένα τα πράγματα… Οπότε δεν μπορεί να βγάλει άκρη κανείς με το τι ακριβώς σκέφτονται. Πάντως για το εάν θα συνεχίσουν και του χρόνου θα πρέπει να αναλογιστούμε και το τι κέρδη θα έχουν εάν έχουν από τη σειρά. Έχουμε ήδη στοιχεία για το πως πήγαν οι 2 τόμοι τις Κυριακές αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.

 

1 Σχόλιο

  1. Εγώ βρίσκω ένα μοτίβο στα εξώφυλλα και στις ιστορίες. Είναι οι λεγόμενοι «κράχτες», δηλαδή ιστορίες που «πουλάνε». Οι περισσότερες προσπαθούν να είναι με Ντόναλντ, που τον ζητάτε μανιωδώς, αλλά η Διάσταση Δέλτα και Οι Πηγές των Μογγόλων είναι πιο «ονομαστές» από τις ιστορίες με παπιά, κι αυτή η εξαίρεση μπορεί να σας μπέρδεψε…

Απάντηση