Donald Quest Reviews

Μια νέα σειρά που εκδίδεται στην Αμερική!

Σύντομα από την βδομάδα που έρχεται θα γίνονται στη σελίδα εδώ reviews των τευχών της σειράς που κυκλοφορεί μέχρι στιγμής μόνο στην Αμερική από την Idw. Σύντομα η μίνι αυτή σειρά ολοκληρώνεται με το πέμπτο και τελευταίο τεύχος το Μάρτιο. Οπότε, εδώ θα κάνουμε κάθε βδομάδα παρουσίαση και κριτική των τευχών! Την πρώτη βδομάδα θα δούμε το πρώτο τεύχος το εξώφυλλο του οποίου φαίνεται ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί ότι η σειρά σχεδιάζεται από τον Ιταλό Ανδρέα Φεθρέρο.

11 Σχόλια

 1. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ πέρα.

  Κάποια στιγμή είδα το σχόλιό μου, αλλά τώρα εξαφανίστηκε. Πήρα και ειδοποίηση ότι απάντησες, αλλά ούτε την απάντησή σου βλέπω.

  Μια και μάλλον θα το δεις και αυτό το σχόλιο, να σου απαντήσω σ’ αυτά τα… ιθπανικά, που μου έγραψες, ότι η απόδοση τού «Freccero» στα Ελληνικά είναι «Φρετσέρο», άντε «Φρετσέρων», αν είσαι από τους παλιούς καθαρευουσιάνους, που εξελλήνιζαν όλα τα ξένα ονόματα.

  Επιστρέφοντας στο ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ πέρα, υπάρχει ένας σύνδεσμος «Login» στην κορυφή, ο οποίος υποτίθεται ότι επιτρέπει να συνδεθώ με το λογαριασμό μου στη WordPress, αλλά ενώ αναγνωρίζει ποιος είμαι, δεν με αφήνει να συνδεθώ με τίποτε. Από την άλλη, είμαι ήδη συνδεδεμένος και μπορώ (που λέει ο λόγος) να παραθέτω σχόλια, αλλά και να εγγράφομαι για ειδοποιήσεις για νέα σχόλια. Όπως είπα και πριν, δεν καταλαβαίνω.

 2. Να και κάτι που κατάλαβα, όμως:

  RSS feed για νέα άρθρα:
  http://disneycomicspress.com/feed/

  RSS feed για νέα σχόλια:
  http://disneycomicspress.com/comments/feed/

  Είναι μια καλή εναλλακτική για όποιον θέλει να παίρνει ειδοποιήσεις για νέα άρθρα ή σχόλια, χωρίς να εγγραφεί. Θα μπορούσαν να μπουν σχετικοί σύνδεσμοι στο περιθώριο, όπως έχω κάνει στο δικό μου ιστολόγιο.

 3. Τώρα βλέπω επιτέλους τα σχόλια, οπότε να αναφέρω άλλο ένα προβληματάκι, που χρήζει διορθώσεως:

  Γράφτηκα να παίρνω ειδοποιήσεις για σχόλια σ’ αυτό το άρθρο, και οι ειδοποιήσεις ξεκινάνε με τη φράση «Νέο σχόλιο στο DisneyComicsPress», όπου το DisneyComicsPress παραπέμπει στη διεύθυνση http://79.170.40.39/disneycomicspress.com αντί για τη http://disneycomicspress.com που είναι το σωστό. Πέρα από το λάθος, το thunderbird βλέπει την αριθμητική διεύθυνση στο σύνδεσμο και θεωρεί ότι πρόκειται για κάποιου είδους απάτη!

  • Λοιπόν, θα απαντήσω σιγά σιγά σε όλες τις ερωτήσεις σου. Καταρχάς έχει δίκιο για το επίθετο του σχεδιαστή. Με πρόδωσαν τα Ισπανικά μου. Το σχόλιο σου δεν εμφανιζόταν στην αρχή αλλά εξαφανίστηκε διότι έπρεπε να το κάνω approve. Το login το έβαλα εγώ σαν κουμπί. Εάν είσαι συνδεδεμένος στο wordpress.com ήδη δεν χρειάζεται να το πατήσεις. Ακόμα, επειδή έχεις λογαριασμό στο wordpress.com για να συνδεθείς άμα δεν είσαι συνδεδεμένος συνδέεσαι πατώντας το κουμπί Σύνδεση με το WordPress.com. Το Log in with username and password είναι για άτομα που έχω βάλει στη σελίδα να έχουν κάποιο ρόλο συντάκτη κλπ Οπότε εσύ πατάς το πρώτο.

   Αυτό που προτείνεις μετά είναι μια καλή ιδέα που θα την εφαρμόσω σύντομα 🙂

   Η διεύθυνση η πρώτη που σε παραπέμπει είναι η διεύθυνση η προσωρινή που υπήρχε πριν γίνει live η σελίδα και πάρει το κανονικό της όνομα. Θα το αλλάξω.

   Σε ευχαριστώ πάντως για τις επισημάνσεις. Τα λάθη πρέπει να διορθώνονται.

 4. Και πάλι απαντώ στα τυφλά.

  Καταλαβαίνω ότι καινούργια σχόλια ή σχόλια με πολλούς συνδέσμους χρειάζονται έγκριση. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω ούτε τα δικά σου σχόλια, όπως αυτό, στο οποίο απαντώ τώρα.

  Πήρα ένα mail, το οποίο ισχυρίζεται ότι το σχόλιό σου είναι στη διεύθυνση
  http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews/?cpage=1#comment-409
  ενώ στο δικό μου ιστολόγιο η wordpress εμφανίζει μια ειδοποίηση, ότι έχεις απαντήσει στο σχόλιό μου, και ότι η διεύθυνση του σχολίου είναι
  http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews/comment-page-1/#comment-409
  Η δεύτερη διεύθυνση εμφανίζεται και στο περιθώριο των σελίδων δεξιά, στην περιοχή των νέων σχολίων.
  Αν ακολουθήσω οποιονδήποτε από τους δύο συνδέσμους, δεν βλέπω ούτε ένα σχόλιο. Υποθέτω ότι ο σωστός σύνδεσμος είναι
  http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews/#comment-409
  αλλά σχόλιο 409 δεν φαίνεται να υπάρχει.

  Το βρήκα, όμως, στους συνδέσμους
  http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews/comment-page-0/#comment-409
  και
  http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews/?cpage=0#comment-409
  όπου άλλαξα το «page-1» σε «page-0».

  Αν πάω στη σελίδα τού άρθρου (http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews), εκεί βλέπω τέσσερα σχόλια, όχι όμως αυτό στο οποίο απαντώ τώρα.

  Άρα, συνοψίζοντας:

  Στη σελίδα του άρθρου δεν εμφανίζονται όλα τα σχόλια
  Τα σχόλια εμφανίζονται όλα στη «σελίδα 0» των σχολίων.
  Οι ειδοποιήσεις, που στέλνονται για νέα σχόλια είτε μέσω mail είτε μέσω WordPress, παραπέμπουν στη «σελίδα 1» των σχολίων, η οποία όμως δεν έχει κανένα σχόλιο, αφού τα σχόλια βρίσκονται στη «σελίδα 0».

  Τέλος, για το login, δοκίμασα αρχικά να κάνω login στη WordPress, αλλά δεν δεχόταν τα στοιχεία μου. Ίσως επειδή ήμουν ήδη συνδεδεμένος, στην οποία περίπτωση το μήνυμα σφάλματος ήταν παραπλανητικό.

  • Όσον αφορά τη σύνδεση προς το wordpress.com δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Η σελίδα είναι self-hosted. Οπότε έχουμε wordpress.org . Άρα εάν δεν σε έχω προσθέσει ως χρήστη της σελίδας δεν μπορείς να μπεις στο Log me in. Εσύ συνδέεσαι στο wordpress.com εκεί που λέει Σύνδεση με WordPress.com. Έχω άλλο λογαριασμό στο wordpress.com. Οπότε συνδέθηκα με τον άλλο λογαριασμό και δεν μου έδειξε κάποιο πρόβλημα. Τέλος, ναι καταλαβαίνω αυτά που λες. Από ότι φαίνεται το πρόβλημα ήταν στην cache και το διόρθωσα. Τώρα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα 😉 Βλέπω και από όλους υπολογιστές τώρα τα σχόλια μια χαρά. Αυτό που δεν εμφανίζονταν τα σχόλια το είχα παρατηρήσει και εγώ. Νομίζω τώρα είναι οκ.

   • Όντως, τώρα βλέπω όλα τα σχόλια κάτω από το άρθρο. Επίσης τα σχόλια φαίνονται αν ακολουθήσω τους συνδέσμους, τόσο στις ειδοποιήσεις μέσω mail όσο και μέσω wordpress, αν και οι σύνδεσμοι δείχνουν στη σελίδα 1 των σχολίων τού άρθρου, αντί για τη σελίδα τού άρθρου. Πρακτικά οι δύο σελίδες έχουν το ίδιο περιεχόμενο, αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να υπάρχουν διαφορετικές διευθύνσεις για το ίδιο πράγμα.

    Το login μέσω wordpress.com, όπως είπα, δουλεύει. Απλώς, αντί να σου πει «συγχαρητήρια, συνδεθήκατε», λέει «We couldn’t find your account. If you already have an account, make sure you have connected to WordPress.com.»

    Τέλος, το είχα καταλάβει ότι το νέο site είναι self hosted. Θα έλεγα, μάλιστα, ότι είναι hosted στην Heart Internet στην Αγγλία—το πέτυχα;

    • Καλά θα το κοιτάξω με τις διευθύνσεις. Περίεργο γιατί εμένα δεν μου το δείχνει αυτό αλλά τέλος πάντων. Όχι δεν είναι Αγγλία :p

     • Περίεργο, διότι η διεύθυνση IP τού disneycomicspress υποτίθεται ότι ανήκει στην Heart Internet.

      Τέλος πάντων, αν βοηθάει, παραθέτω την αρχή από την ειδοποίηση, που πήρα με mail για το σχόλιό σου:


      Γεια,

      Ο/η ΚΟΜΙΞ σχολίασε στο: Donald Quest Reviews.

      Διεύθυνση σχόλιου: (http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews/?cpage=1#comment-413)
      Διεύθυνση δημοσίευσης: (http://disneycomicspress.com/2017/02/19/donald-quest-reviews/)
      Σε απάντηση του Kriton:

Απάντηση