%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bepng

Από το περιοδικό ΚΟΜΙΞ η σειρά του Φαντομία επιστρέφει στο Μίκυ Μάους!

Μίκυ Μάους #136 – Ο Φαντομίας Ντακφαγκόρ

  • Σχέδιο – Σενάριο: Μάρκο Τερβάτζιο
  • ΝΤΑΚΦΑΓΚΟΡ
    Ένα φάντασμα τριγυρνά στο μουσείο του Λούβρου ψάχνοντας έναν θησαυρό και ο Φαντομίας αποφασίζει να του κάνει παρέα.

Όπως καταλάβατε στο Μίκυ Μάους #136 θα διαβάσουμε επιτέλους ιστορία του Φαντομία που είχαμε να διαβάσουμε από το ΚΟΜΙΞ #6 του 2014! Όμως τα νέα δεν τελειώνουν εδώ για τον αγαπημένο μας μασκοφόρο! Από ότι φαίνεται η Καθημερινή πήρε πολύ φόρα και θα δούμε αρκετές ιστορίες του σε στα επόμενα τεύχη του Μίκυ Μάους.

mikyneo

Αρχικά θα μιλήσουμε για το Μίκυ Μάους #137 που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και το εξώφυλλο του Γκούφυ με το hashtag αλλά κύρια ιστορία θα είναι το 5 επεισόδιο της σειράς του Φαντομία, “Ησυχία στην Αίθουσα”. Αλλά όπως είπα και η πριν η Καθημερινή πήρε φόρα και τι φόρα. Η παρακάτω εικόνα μας διαφωτίζει για το τι θα παίξει τον μήνα Φεβρουάριο.

d742e7e418fa64907be96263eb180273fbcf519b

Από ότι φαίνεται θα έχουμε άλλα 4 επεισόδια της σειράς του Φαντομία τον επόμενο μήνα. Από ότι παρατηρείται, άλλαξαν τη σειρά και δημοσιεύεται το δέκατο επεισόδιο πριν το ένατο. Μπορεί να γίνεται αυτό διότι το ένατο επεισόδιο έχει εξώφυλλο και μπορεί να το δούμε στο Μίκυ Μάους πιο μετά. Τις ιστορίες του μπορεί κάποια στιγμή να αργήσουμε να τις ξαναδούμε διότι είναι μόνο 16 μέχρι στιγμής. Βάζοντας απανωτά επεισόδια, σημαίνει ότι τελειώνουν και πιο γρήγορα. Η σειρά συνεχίζεται στην Ιταλία. Πάντως, όπως περίμενα τα εξώφυλλα με τα hashtag τα συνέχισαν. Αυτά είναι και τα τελευταία σύμφωνα με το Inducks. Όσον αφορά το ΚΟΜΙΞ #32, μιλάμε σε άλλο άρθρο αναλυτικά για το τι παίζει εκεί.

1507911_10152093332904641_1629512144_n

Την νέα σειρά του Φαντομία από τον Μάρκο Τζερβάτζιο στην Ελλάδα την γνωρίσαμε μέσα από το περιοδικό ΚΟΜΙΞ της Καθημερινής! Το ότι συνεχίζεται στο Μίκυ Μάους με χαροποιεί διότι επιτέλους μετά από 2 χρόνια βλέπουμε πάλι ιστορία με τον Φαντομία που τις ιστορίες του τις λάτρεψα στο ΚΟΜΙΞ. Όμως, το κακό είναι ότι και το σχέδιο του Τζερβάτζιο που είναι σαν κλασικό θα χαλάσει στην μικρή έκδοση αλλά στο Μίκυ Μάους δεν θα δούμε τα υπέροχα άρθρα (τα οποία έπαιρναν από το Τοπολίνο) που έβαζαν στο ΚΟΜΙΞ… Κρίμα διότι το περιοδικό χάνει πολύ καλές ιστορίες που θα μπορούσαν να σταθούν και ως συμπληρωματικές αλλά και ως κύριες και αναλώνεται  σε ανατυπώσεις και πολύ μέτριες ως κακές συνοδευτικές ιστορίες. Στην ΚΟΜΙΞ Wiki πάντως θα συνεχίσουμε τα άρθρα σχετικά με τον Φαντομία και τη σειρά του κανονικά! Μπορεί κάποια στιγμή να της βαρέσει της Καθημερινής και να τον δούμε πάλι στο ΚΟΜΙΞ!

fantgr