Για Μας

Από το 2016, δημιουργήθηκε το DisneyComicsPress ώστε να γράφονται άρθρα και νέα με μια προσωπική πινελιά αλλά και να γίνονται παρουσιάσεις – κριτικές γύρω από τις ελληνικές και ξένες εκδόσεις των Disney κόμικς. Διαχειριστής και δημιουργός του ισοτόπου είναι ο χρήστης ΚΟΜΙΞ που είναι ευρύτερα γνωστός στο διαδίκτυο με αυτό το ψευδώνυμο. Θέλοντας να μοιραστεί τις απόψεις του αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο όσο είναι εφικτό πάνω στα κόμικ της Disney δημιούργησε το συγκεκριμένο site.

Το DisneyComicsPress συνεργάζεται με την ΚΟΜΙΞ Wiki. Στη Wiki μπορείτε να βρείτε αναλυτικά άρθρα και πρότζεκτ σχετικά με τους χαρακτήρες, τις εκδόσεις, τους δημιουργούς που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το περιοδικό ΚΟΜΙΞ. Ενώ, το μπλογκ είναι πιο προσωπικό και σκοπός του είναι να ενημερώσει για πρόσφατα νέα, να παρουσιάζει συνεντεύξεις που έχουν παρθεί από δημιουργούς, να γίνονται παρουσιάσεις/κριτικές και συζητήσεις γύρω από τα κόμικς της Disney.

Να τονισθεί πως η σελίδα μας δεν έχει καμία σχέση με την Καθημερινή και γενικά με την Disney!

Ερωτήσεις σχετικά με την σελίδα

Πως μπορώ να γίνω μέλος; 

Εάν θέλετε να γίνεται μέλος είτε στο DisneyComicsPress είτε στην ΚΟΜΙΞ Wiki, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή ΚΟΜΙΞ για να το συζητήσετε.

Άλλες ερωτήσεις;

Άμα, έχετε κάποια άλλη ερώτηση σχετικά με την ιστοσελίδα μας μπορείτε να την γράψετε στα σχόλια.

 

2 Σχόλια
  • Καλησπέρα, πως μπορώ να βρω τις παλαιότερες κυκλοφορίες των κόμιξ όλων των σειρών. Ευχαριστώ

    • Αν εννοείς μια λίστα μπορείς να κοιτάξεις στο Inducks… Επειδή το παρόν σχόλιο δεν ταιριάζει με την σελίδα θα διαγραφεί μαζί με την απάντηση μου μετά από κάποιες ώρες.

Προσθήκη σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: