Μίκυ Μάους: Στο Κυνήγι του Γκραν Σλαμ

Ας αρχίσουμε να δούμε τι ιστορίες έχουν τα τεύχη του Μίκυ Μάους για τον πρώτο μήνα του 2019. Την Παρασκευή που πέρασε διαβάσαμε την ιστορία Στο Κυνήγι τού Γκραν Σλαμ από το πενάκι του Πάολο Μοττούρα. Αν θυμάστε την συγκεκριμένη ιστορία την είχα αναφέρει στα honorable mentions στο άρθρο με τις τοπ 10 ιστορίες που θα ήταν ωραίο να δούμε από την Ιταλία. Όποτε χαίρομαι που μπαίνει επιτέλους. Στο επόμενο Μίκυ Μάους μπορεί κάποιος να διαβάσει την ιστορία «Το Μυστήριο των Φιλικών Πινακίδων» από το πενάκι του Ottavio Panaro και σε σενάριο Giorgio Fontana. Η συγκεκριμένη ιστορία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και με καλή βαθμολογία στο INDUCKS.

Στο τρίτο τεύχος του μήνα έχουμε ένα εξώφυλλο γενικού θέματος από τον Τζόρτζιο Καβατσάνο που προέρχεται από το Topolino #3188. Ίσως μπει η ιστορία Magicraft που είναι από τη σειρά Ο Άρχοντας των Μάγων  και αποτελούσε την κύρια ιστορία του Ιταλικού τεύχους. Ή μπορεί να μπει κάτι εντελώς διαφορετικό. Χωρίς τον τίτλο της ιστορίας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Πάντως το τελευταίο τεύχος του μήνα του Μίκυ Μάους τελικά θα έχει την παρωδία του Άμλετ που περιμένουμε εδώ και καιρό.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την πολυσέλιδη ιστορία «Ο Πυρετός του Χρυσού» με τον Μίκυ.  Το Ντόναλντ έχει ως κεντρική την ιστορία «Η Έπαυλη του Τρόμου». Το ΚΟΜΙΞ έχει ως κεντρική πάλι ανατύπωση δεκασελιδης ιστορίας του Ρόσα που σύμφωνα με τη διαφήμιση, πρόκειται για την ιστορία «Ο Ασημένιο Δίσκος» ενώ το εξώφυλλο είναι άλλης ιστορίας του Μάρκο Ρότα και με εξώφυλλο Μιχέλ Νάντορπ παρακαλώ. Για γέλια το όλο σκηνικό. Και το σχέδιο του εξωφύλλου φαίνεται και άσχημο με την όλη μαυρίλα. Πότε άραγε θα τελειώσει αυτή η μαύρη εποχή στην οποία έχει επέλθει αυτό περιοδικό;