Ο δεύτερος τόμος της Βιβλιοθήκης Σκάρπα βγαίνει την Κυριακή 6 Αυγούστου. Από την διαφήμιση/βίντεο της Καθημερινής μαθαίνουμε νέα πράγματα.

Νέες Πληροφορίες

  • Το πιο σημαντικό είναι ότι ΟΛΕΣ οι σιτορίες είναι σε σενάριο ΚΑΙ σχέδιο του Σκάρπα!
  • Ο δεύτερος τόμος θα έχει τις εξής ιστορίες:
  • Στον δεύτερο δικό μας τόμο, αν και στο εξώφυλλο θα έχουμε το άλλο μισό με τον Μίκυ από το εξώφυλλο του δεύτερου ιταλικού, οι ιστορίες είναι από τον τρίτο Ιταλικό τόμο!
  • Βλέπουμε ότι το εξώφυλλο του τόμου 4 που θα έχει την  ιστορία Το Μυστήριο των Παστών Γαρίδων έχει διαφορετικό εξώφυλλο από αυτού του Ιταλικού, το οποίο χρησιμοποιείται στον τρίτο τόμο.

Συμπέρασμα

Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι γίνεται επιλογή ιστοριών στους τόμους αλλά όπως είπαμε σε προηγούμενο άρθρο και μάλλον από ότι φαίνεται θα ισχύσει και στους άλλους τόμους, οι ιστορίες που μπαίνουν είναι σε ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ του Σκάρπα μόνο! Ακόμα, και η ιστορία με τους επτά νάνους. Άρα ενισχύεται πολύ το σενάριο ότι θα μπουν ιστορίες μόνο του Σκάρπα. Και σύμφωνα με το INDUCKS οι ιστορίες σε σχέδιο και σενάριο Σκάρπα μπορούν να βγουν γύρω στους 38 τόμους. (κάνοντας τους υπολογισμούς) Εάν γίνει αυτό τότε το σενάριο να βγουν 38 τόμοι είναι πιο καλό διότι μπορούν εάν δώσουν του χρόνου 16 και του παραχρόνου άλλα τόσα (σχεδόν) να τελειώσουν τη σειρά σε 3 καλοκαίρια όπως με τον Μπαρκς. Το σενάριο αυτό είναι πολύ πιο λογικό από το να βγουν 102 τόμοι.