Αλλαγές έρχονται στην σειρά του Πράκτορα Ντακ με την επερχόμενη ιστορία Reboot!

Μια νέα αρχή

Σύμφωνα με τον Φρετσέρο σε μια συζήτηση που είχαμε στο facebook είπε για το Reboot:

Μια μικρή “επαναφορά”, τίποτα σχετικό με τα πρώτα βήματα του DD, απολύτως!

Το σχέδιο αναλαμβάνει πλέον ο Αντρέα Φρετσέρο στις περιπέτειες του Πράκτορα Ντακ. Είναι κάτι το διαφορετικό αλλά το σχέδιο του δεν είναι κακό. Όμορφο θα έλεγα αλλά διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στις περιπέτειες του Πράκτορα Ντακ.

Βέβαια, στις ιστορίες του το σχέδιο ποικίλε. Μια ήταν πολύ καλό αλλά μπορεί να ήταν και κακό. Αυτό διότι υπήρχαν πολλοί σχεδιαστές που αναλάμβαναν να κάνουν ιστορίες του.

Από ότι φαίνεται θα έχουμε μια καινούργια αρχή όπως όταν μια σειρά ανανεώνεται για νέα σεζόν. Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές αλλά δεν θα δούμε πάλι τα πρώτα βήματα του ΝΝ από διαφορετική σκοπιά ευτυχώς. Θα είναι νέο υλικό.

Παρακάτω σας δίνουμε τρεις ακόμα σελίδες του επεισοδίου 1 του Reboot, όπου φαίνονται κάποια ενδιαφέροντα πράγματα.

Από ότι βλέπουμε, τα γραφεία της Μυστικής Υπηρεσίας είναι χμμμ λίγο ερημωμένα. Σαν τα κτήρια να έχουν εγκαταλειφθεί για χρόνια. Ο διευθυντής της Υπηρεσίας, Τζίνι Τζι είναι κάπως στεναχωρημένος οδηγώντας τον Ντόναλντ σε ό,τι απέμεινε από την Υπηρεσία. Ίσως πάψει να είναι και ο διευθυντής.

Ακόμα σύμφωνα με άλλες σελίδες/προσχέδια του Φρετσέρο για το πρώτο επεισόδιο ή από κάποιο μετέπειτα, η Κατρίνα έχει νέο κρησφύγετο. Ο σχεδιασμός της έχει αλλάξει λίγο. Είναι ίσως πιο φρέσκος και πιο θηλυκός.

Πως σας φαίνονται όλα τα παραπάνω; Εγώ πάντως αναμένω το “Reboot” με μεγάλο ενδιαφέρον!