Μερικές αλλαγές όσον αφορά τα Ντίσνεϋ κόμικς της Idw.

Σύμφωνα με τον David Gerstein, οι Ντισνεικές εκδόσεις της Αμερικής θα υποστούν κάποιες αλλαγές λόγω το ότι το χαρτί ακρίβυνε παραπάνω στην Αμερική και αυτό είναι λογικό να επηρεάσει τα κόμικς. Ας αρχίσουμε να δούμε ποιες θα είναι οι αλλαγές αυτές:

Donald and Mickey #1 – Εξώφυλλο A: Andrea Freccero Θα έχει ιστορίες σχεδιασμένες από τους Daniel Branca και Lorenzo Pastrovicchio.
  • Το Walt Disney’s Comics and Stories γίνεται τριμηνιαίο (για την ώρα) με 48 σελίδες. Προς το παρόν, το σχέδιο είναι να μπαίνουν έξτρα μεγάλες ιστορίες στο περιοδικό. Μικρότερες ιστορίες στο “πίσω” μέρος θα έχουν κάποιους από τους παραδοσιακούς “παίχτες” του WDCS που δεν θα μπορούσαν να μπουν κάπου αλλού (όπως ο Zeke Wolf).
  • Το περιοδικό DONALD AND MICKEY, θα αντικαταστήσει τα περιοδικά Donald Duck και Mickey Mouse (τουλάχιστον για την ώρα). Θα είναι 48 σελίδων και τριμηνιαίο και θα περιέχει κυρίως “μικρότερες ιστορίες. Ήδη έχουν βάλει κάποιες ιστορίες κάποιες ιστορίες του Κάστυ και του Βαν Χορν στην έκδοση.  Δεξιά σας  βλέπετε το εξώφυλλο. Η τιμή της έκδοσης είναι 5,99$.
  • Ένας νέος μηνιαίος τίτλος, 32 σελίδων ,θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη, και θα έχει πιο μοντέρνο Ιταλικό υλικό με χαρακτήρες από τη Λιμνούπολη και το Μίκυ Σίτυ. Θα υπάρξουν τεύχη αφιερωμένα ολοκληρωτικά στον Ντόναλντ και άλλα ολοκληρωτικά στον Μίκυ και την παρέα του αλλά μπορεί επίσης να δοκιμάσουν και άλλα πράγματα με τον τίτλο. Να πούμε όμως ότι ο συγκεκριμένος τίτλος λείπει από τα Previews του Σεπτέμβρη οπότε μάλλον το περιοδικό θα αρχίσει τον επόμενο μήνα;
  • Το UNCLE SCROOGE θα παραμείνει μηνιαίο με 32 σελίδες, με περισσότερο υλικό από Egmont, Dutch, S-coded και παλιότερο Ιταλικό υλικό αφού πλέον υπάρχει άλλη έκδοση για τις μοντέρνες Ιταλικές ιστορίες.
  • Δυστυχώς, το Duck Avenger (Οι Νέες περιπέτειες του Φάντομ Ντακ) σταματάει στο πέμπτο τεύχος (προς το παρόν). Θυμάστε που και σε μας η έκδοση σταμάτησε να κυκλοφορεί πριν κάποιους μήνες; Δεν γνωρίζουμε πότε θα επανέλθει στην Αμερική.

Με λίγα λόγια, οι περισσότεροι μήνες θα έχουν το Uncle Scrooge, ένα αυτόνομο νέο τίτλο,  και ένα WDCS ή DDMM τριμηνιαία. Κάθε τρίτο μήνα , όπου δεν υπάρχει τετραμηνιαία έκδοση, μερικές φορές  θα υπάρχει κάτι σπέσιαλ. Σχεδιάζεται για παράδειγμα να βγει ένα ακόμα CHRISTMAS PARADE τον Δεκέμβριο.

Πηγή